Modellen gezocht!

Wil jij me helpen als model? (m,v,x)

Ik heb voor de verschillende onderdelen modellen nodig en wil jij model zijn in mijn foto’s vul dan het onderstaande formulier in. Elke sessie zal ik je ook het idee uitleggen en met je doornemen. Soms kan het misschien wat wachten zijn of niet alles zo vlot verlopen als gepland maar daar voor is het ook een opleiding die ik volg.

Mocht je je oncomfortabel voelen bij een vraag dan heb ik graag dat je dat aangeeft. Ik verwacht niet dat je uit de kleren springt of je in oncomfortabele houdingen wringt maar dat we samen op zoek gaan om jou persoonlijkheid op de foto krijgen.

(Onkosten)vergoeding
I.v.m. het voor mijn opleiding is betekend het ook dat er geen budget voor vergoedingen, het enige wat ik je kan leveren is de geselecteerde foto’s voor eigen gebruik.

Het kan zijn dat ik vraag of je naar een bepaalde locatie op eigen gelegenheid komt of met mij mee rijdt naar de locatie voor fotografie. Dit kan ook onze studio zijn op school in het centrum van Lokeren.

Welke opdrachten moet ik doen voor module “mens”?
Dat betekent “werken met licht” binnen of buiten, één persoon of meerdere afhankelijk van mijn idee en type zoek ik het model uit of misschien meerdere modellen.

Persoonlijk ben ik geïnteresseerd in karakteristieke, authentieke en/of eigenzinnige personages.
(minder geïnteresseerd in babyfoto’s, zwangerschap-, familieportret)

Regio: Waasland, Oost-Vlaanderen.

Toestemmingsverklaring
Bij de start van de sessie zal ik je vragen een formulier te lezen en te ondertekenen. Dit heeft te maken met het gebruik van de foto(‘s) en de GPDR-wet.

Wat doe ik met jouw gegevens?
Die gaan in een bestand met de foto en jouw omschrijving. Mocht het zo zijn dat ik je voor een opdracht wil inzetten zal ik je contacteren over en met jou het idee overleggen en een afspraak maken.

Alvast bedankt voor je medewerking!

Formulier

  Je naam

  Je e-mailadres

  Straatnaam + nummer

  Postcode

  Plaatsnaam

  Telefoonnummer

  Geboortedatum

  Upload een recente foto van jezelf (max 2mb)

  Vertel iets over jezelf... waarom inschrijven als model? (max. 1000 karakters)