Wie

Als fotografe kan ik mijn liefde voor het beeld kwijt in het observeren en vastleggen met de camera.

Al vanaf kleins af aan ben ik actief met het fotografie en video. Het heeft me in mijn carrière op vele plekken gebracht als TV-cameravrouw, videografe en als grafisch vormgever. Het mezelf kunnen uiten via het visuele heeft daar altijd een belangrijke rol in gespeeld.

Fotografie en vormgeving is een passie waar je vele kanten mee op kan en veel in kan leren. Door het volgen van een opleiding, meedoen met workshops of een dag in een vogelhut zijn elke keer weer leerzame momenten die ik de volgende sessie weer meeneem en beter wordt.

Liefde voor het visuele plaatje

Mijn overtuiging is dat je geen foto neemt met de camera, dat is slechts de tool, maar met kennis, observeren, gevoel en soms een beetje geluk. “A picture is not made in the camera” zegt dat voor mij.


Geïnteresseerd om met mij samen te werken?

Ik heb nu als bijberoep mijn eigen onderneming opgestart zodat ik ook voor u kan fotograferen. Je kan altijd vrijblijvend contact opnemen voor een overleg of afspraak.


Linkedin | Instagram