Nieuwe cameratas

Posted on

Upgrade van mijn cameratas van de Lowepro Flipside Trek BP 450 AW naar de Lowepro Pro Trekker BP 450 AW II.

LowePro Pro Trekker BP 450 AW II

Maar met het oogpunt dat de camera vanaf september meer gebruikt gaat worden voor mijn opleiding en ik niet alles in een te kleine tas wil forceren is de keuze op de “Pro Trekker BP 450 AW II” gevallen. Dezelfde tas gebruik ik ook op mijn werk (maar dan de versie met wieltjes) en weet dat er veel ruimte in is voor camera-apparatuur, laptop of iPad.

De tas heb ik ingedeeld en de camera, lenzen en accessoires een plek gegeven. Alles past er goed in en nog een klein beetje ruimte over. Na een paar keer gebruik eens herbekijken of alles op de juiste plek zit en eventueel herschikken. Het moet ook een beetje in balans zijn op de rug en niet dat alle zware spullen aan één zijde zitten.

Tot nu toe bevalt de tas me uitstekend en heb het gevoel dat mijn apparatuur stevig in de tas zit.

LowePro Flipside BP 450 AW

De LowePro Flipside is wel degelijk een handige tas als je een dag gaat wandelen en apparatuur (1 camera en een extra lens) plus wat eten en drinken mee wilt nemen. Zal het zeker aanraden en een plus vond ik dat de ritsen naar het cameracompartiment op je rug zitten wat in een stad of drukte toch een beetje veiliger gevoel geeft dat niet iemand gemakkelijk bij de apparatuur kan komen.

Al meer dan 25 jaar LowePro tassen

Ik heb al meer dan 25 jaar LowePro tassen in gebruik. Dit is mijn derde tas in 25 jaar en ze zijn zeer goed van kwaliteit en niet onbelangrijk … goed over nagedacht dat een fotograaf tegenwoordig veel kabels, laders, kaarten, externe schijven, etc… mee heeft om zijn hobby of werk te doen.

Disclaimer
Ik wordt niet gesponsord door LowePro dit is echter een persoonlijke mening en ervaring.

Copyright photos: LowePro